top of page

Japansk Lifting

 

Japansk Lifting er den helt store trend i Japan og bruges både af mænd og kvinder i alle aldre.

Japansk Lifting er udviklet af Lone Sorensen, og det er selvfølgelig den originale behandling jeg udfører.

Det er en fantastisk behandlingsmetode uden kirurgi, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning. Rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem medianer, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af collagen og elastin.

 

Efter behandlingen vil du opleve en harmonisk balancegang mellem et smukt ydre og et afstresset indre. Du vil opleve en meget behagelig behandling, hvor din hud bliver grundigt og skånsomt gennemarbejdet af de forskellige massageteknikker der anvendes.

bottom of page